Vereniging

TTV de Kruiskamp ’81

Hartelijk dank voor uw interesse in onze tafeltennisvereniging.

Wij zijn op zoek naar eenieder die als volwassene zin heeft om recreatief te tafeltennissen of onder professionele begeleiding. Maak ook kennis met deze sport en deze laagdrempelige vereniging.

Wij nodigen je hierbij van harte uit om op een van de speelavonden te komen tafeltennissen. Dit alles vindt plaats in een ongedwongen sfeer. Wij hopen je na de introductieperiode te mogen verwelkomen als nieuw lid van deze gastvrije en dynamische vereniging.

Opgeven kan door een e-mail te zenden aan: secretariaat@dekruiskamp81.nl

Historie

In 1981 besloot een aantal leden van de toenmalige Sport en Ontspanningsvereniging de Kruiskamp onder leiding van Mart Veenstra om een eigen koers te gaan varen voor wat betreft het tafeltennis. In april van dat jaar werd tafeltennisvereniging de Kruiskamp ’81 officieel opgericht.

Speelzaal

Vanaf de oprichting in 1981 heeft de Kruiskamp ’81 diverse speelzalen als onderkomen gehad. Van 1981 tot 1983 speelden we in de sportzaal aan de Commissaris Bosch van Drakensteinlaan. Vanwege een brand zijn we toen noodgedwongen verhuisd naar de sportzaal aan de Schutskampstraat. Aangezien de gemeente met deze sportzaal andere plannen had, moesten we wederom noodgedwongen een ander onderkomen zoeken. In 1986 zijn we verhuisd naar de sportzaal aan de Jan Olieslagerstraat. Aangezien deze sportzaal gesloopt moest gaan worden in verband met de bouw van de Brede Bossche School, zijn wij tijdelijk gehuisvest geweest in een accommodatie aan de Anthony Fokkerstraat. Vanaf december 2012 hebben wij onze nieuwe accommodatie betrokken aan de Churchilllaan 81.

TTV de Kruiskamp ’81 maakt gebruik van een nieuwe en dus hypermoderne accommodatie centraal gelegen in de wijk Kruiskamp. Niet alleen voor volwassene is plek maar ook in alle andere leeftijd vanaf 6 jaar.

Ledenaantal

Op het moment van de oprichting telde de vereniging ongeveer 85 leden. Dit aantal groeide vrij snel uit tot ruim 100 leden. Na het overlijden van de toenmalige voorzitter en mede oprichter Mart Veenstra daalde dit vrij fors. Momenteel bestaan we uit ongeveer 60 leden. De laatste jaren is het aantal jeugdleden weer toegenomen. Voor de toekomst van de vereniging geeft dat natuurlijk goede hoop.