Final Four 2018

Final Four 2018

Eredivisiecup & NTTB Beker

De Final Four zal plaatsvinden op zondag 9 december te ‘s Hertogenbosch bij TTV Kruiskamp. Net als voorgaande jaren zal het bekertoernooi worden gespeeld in twee categorieën, namelijk een voor de Eredivisieteams (Eredivisiecup) en een toernooi voor de overige landelijke teams (NTTB Beker).

Eredivisiecup 2018

Zowel bij de dames als bij de heren plaatsen de vier hoogst genoteerde Eredivisieteams na 7 speelronden (= halve competitie) zich voor de Final Four van de Eredivisiecup. De dames spelen die 7e speelronde op 25 november en de heren doen dat op 1 december. Tijdens de Final Four zijn de nummers 1 en 2 geplaatst en worden de nummers 3 en 4 voor de halve finale ingeloot.

NTTB Beker 2018

Om meer dames aan te kunnen spreken is de opzet veranderd. Teams van twee speelsters, gevormd door speelsters die in de najaarscompetitie 2018 speelgerechtigd zijn voor de landelijke Damescompetitie, kunnen meedoen, ongeacht voor welke vereniging ze uitkomen.

Bij de heren is de opzet ongewijzigd. Deelname is mogelijk voor herenteams, gevormd door spelers van één en dezelfde vereniging, die in de najaarscompetitie 2018 competitiegerechtigd zijn voor die vereniging uit te komen in de 1e, 2e of 3e divisie. Er kunnen in de voorronde maximaal 16 teams bij heren deelnemen.

De voorronde is gespeeld op zondag 18 november. Bekijk de uitslagen.